28 april gezellige avond Diabetes Classic Martijn Verschoor

 

Aan de vroege vooravond van de Diabetes Classic Martijn Verschoor, vindt op vrijdagavond 28 april a.s. een gezellige en informatieve avond plaats voor belangstellenden, vrijwilligers en sponsoren. De avond vangt aan om 20.00uur en vindt plaats in Sportcafé Radix (Boerenlaan 7 te Smilde). Kaarten voor deze avond kosten €10 en kunnen besteld worden bij Jacob Bosma (0592-413761); dit is inclusief de koffie/thee, hapjes en drankjes(2).

 

Tijdens deze avond zullen onder andere wielerspeaker Cor Rijpma, Martijn Verschoor, Marije Joling, Renate Groenewold, André Boskamp, Harko Kievit, Bertjan Lindeman, Bert van der Tuuk en Brian Kamstra aanwezig zijn.

 

De Diabetes Classic Martijn Verschoor is dit jaar op zondag 21 mei. De organisatie heeft samen met haar vele vrijwilligers voor de vijfde maal een aantal schitterende routes voor haar deelnemers uitgezet. Op www.diabetesclassic.nl kunt u de routes voor de familietocht van 30 kilometer en langere toertochten voor de meer geoefende fietser bekijken. Tevens kunt u zich via de website inschrijven. De opbrengst van de Classic wordt voor 100% besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en voorkoming van diabetes type 1, een fonds om jonge ambitieuze sporters met type diabetes 1 te ondersteunen én een project voor kinderen met diabetes in Rwanda.

Helpt u mee, sponsort u mee, fietst u mee of wilt u meer weten, kom dan naar de gezellige avond in café Radix op 28 april aanstaande.