Informatie 30km ATB 21 mei 2017

Even een lekker eindje tuffen op de ATB en ook niet zo ver; 30km moet te doen zijn! Wie wil dat nou niet en dan ook nog een wel erg gevarieerd terrein!

Vanaf de start een paar kilometer over de verharde Boerenlaan om al snel een onverharde weg op te gaan en uit te komen bij de Leemdijk, alwaar over wordt gestoken(bedankt verkeersregelaars) en al snel een waterschapspad te treffen. Dan langs de pioenrozen naar de Veldhuizenweg. Onder het tunneltje van Emmen-Drachten door om direct het bos in te duiken. Al snel volgt dan de prachtige camping de Reeënwissel, alwaar de verzorgingspost is ingericht. Na even bijkomen weer op pad voor het zwaarste gedeelte over de bulten in het bos. Na wat heen en weer, op en neer door de bossen, hei en een meertje op de terugweg naar weer het asfalt van de Veldhuizenweg. Maar dan komt het: door de snijbloemen en tulpen over een spuitspoor van de tractor helemaal naar voren naar de Vaart. Wat een magnifiek stukje! Dan verder richting huis met nog een verrassing! Goede reis allemaal.

 

Voor ons is het belangrijk dat u daarbij geniet, gezond bezig bent en uiteraard financieel bijdraagt aan het stamcelonderzoek in Leiden. Als u meedoet werkt u dus aan uw eigen gezondheid en aan die van alle mensen met Diabetes.

MTBRoute30km

Startplaats: Smeltehal, Boerenlaan 7, Smilde.

Parkeren: aan de Boerenlaan of in de kern van de gemeente Smilde

Starttijd: vanaf 8.30 – 09.30 uur
Eindcontrole 16.00 uur
Kosten: € 10,00 — Kinderen onder 12 jaar € 2,50; gratis toegang in Duinen Zathe en met 1 begeleider gratis.
NTFU-leden € 2,00 korting — Voorinschrijving € 1,00 korting

 

 Inschrijven/Startbewijs

U kunt zich opgeven voor deze 30 km route via Inschrijven/Startbewijs( of via de NTFU). De afronding van het startbewijs verloopt dan verder via het door Qantani gesponsorde winkelwagentje.
U krijgt daarna automatisch een email met de bevestiging van uw startbewijs.

Mocht u vragen hebben over een tocht, neem dan gerust contact op met: info@diabetesclassic.nl