30 km route – Diabetes Classic Zondag 21 mei 2017

Diabetes Classic 2017 – 30 km route: Een route voor mensen die graag een fietstochtje maken, zeker als het voor een goede zaak is, maar om de een of andere reden niet al te ver kunnen of willen fietsen, al of niet met elektrische ondersteuning. Als u meedoet slaat u al meteen twee vliegen in een klap. U moet dan bewegen en zoals we tegenwoordig allemaal maar al te goed weten is bewegen van levensnoodzaak en u steunt met uw inschrijfgeld ons goede doel.
De route gaat, zonder stoplichten, van Smilde naar het friesche Appelscha. Daar kunt u de nieuwe uitkijktoren bewonderen en beklimmen en , vooral met kinderen, een gratis bezoekje brengen aan speelpark Duinenzathe. Voor de kinderen nog eens een extra goede reden om mee te doen.

Voor de link van de GPX-route 30 km klik: HIER
Dit is momenteel de voorlopige route.

De route is tot twee dagen voor de start nog steeds voorlopig, omdat er, door wat voor omstandigheden ook, altijd nog iets aan veranderd kan worden.
Via de GPX-link komt u op de site Afstandmeten.nl. Op deze site ziet u links-boven het venster “route informatie” met de naam van de route en meteen daaronder de mogelijkheid om het bestand te “exporteren” naar uw computer om het daar op te slaan. Vandaar kunt u hem dan op uw GPS-apparaat zetten.

Startplaats: Smeltehal, Boerenlaan 7 in Smilde

Parkeren: aan de Boerenlaan of in de kern van de gemeente Smilde

Starttijd: vanaf 7.30 – 13.00 uur

Eindcontrole 16.30 uur

Kosten: € 10,00 — Kinderen onder 12 jaar € 2,50

NTFU-leden € 2,00 korting — Voorinschrijving € 1,00 korting

 

Inschrijven/Startbewijs

U kunt zich opgeven voor deze 30 km route via Inschrijven/Startbewijs. De afronding van het startbewijs verloopt dan verder via het door Quantani gesponsorde winkelwagentje.
U krijgt daarna automatisch een email met de bevestiging van uw startbewijs.

Mocht u vragen hebben over een tocht, neem dan gerust contact op met: info@diabetesclassic.nl