Beste deelnemers,

Zo vlak voor de Diabetes Classic van zondag 19 mei as. nog wat belangrijke informatie:

In een eerder bericht op Facebook hadden we al vermeld, dat alle MTB-afstanden 7km langer zijn geworden i.v.m. verboden gebieden. Natuurlijk willen wij ook zo min mogelijk asfalt; toch en wanneer je naar de VAM wilt valt dat niet mee!

De afstanden zijn als volgt geworden: 37km, 59km, 81km 107km en 129km.

Onderweg zijn er vier verzorgingsposten ingericht te weten in Hooghalen, Lheebroek, Zwiggelte en onderaan de VAM. Bij de VAM is de verzorgingspost voor de weg na de VAM en voor de MTB voor de VAM.

Op de VAM zijn er voor degenen die daar komen in principe 3 beklimmingen weggelegd; de 129km van de MTB gaat er 4x over! Op de VAM komen de 75km en 125km weg en de 107km en de 129km MTB.

Let op de verschillende starttijden; zie onder tabblad programma

Het advies van onze zijde is om je echt vooraf in te schrijven i.v.m. de drukte en de verzorging. Op de verzorging is in ieder geval sportdrank, ranja, water, krentenbol, stroopwafel, banaan en appel.

Voor het parkeren geldt: niet bij de sporthal en laat je leiden door de verkeersregelaars naar een plaatsje. Onderweg zijn er nergens verkeersregelaars, maar zijn er op gevaarlijke punten borden geplaatst. Kijk dus zelf ook goed uit.

Ook dit jaar is er weer een parc fermee en je bent verplicht om je fiets daar te plaatsen. Daar ontvang je twee strookjes met hetzelfde nummer; eentje kun je zelf om je pols doen en eentje op je fiets. Er is ook een camerawagen van Haro aanwezig die alles in de gaten houdt en opneemt.

Op het terrein kun je gratis je suikerwaarde laten meten, is er een gratis masseur Hans Vos aanwezig, staan Dexcom  en de JDRF met een stand.

Martijn Verschoor en Brian Kamstra vertrekken om 9.30 uur voor de 75km en 125km op de weg. Wil je hen vergezellen sluit dan aan; zij rijden een gemiddelde van ongeveer 29km per uur.

O, ja, de tocht is voor het goede doel en er staan een paar collectebussen waar een gleufje in zit; alvast bedankt. Doneren via de button op de site mag ook!

Zegt het voort…..en wees op tijd, want het belooft erg druk te worden

Tot zondag; met groet, piet;

ook namens de 80 vrijwilligers

Graag delen………..graag delen……………graag delen……….graag delen…………..graag delen